30 juli

Hallå mina vänner!
Spenderade natten till måndagen med Julia och Sophie. Hela dagen igår låg jag och Julia och kolla film och åt allt vi kunde hitta. Sov kvar hos Julia till idag också. Idag har jag handlat lite småsaker, fått massage och kopping för min rygg. Sen blev det att hämta lite kläder hos Emma och därefter blev det att träffa Agnes ett tag.
STORT P.S det är tre dagar kvar till Cypern, hej svejs!


Utgång igår!

Tjena mitt bena!
Min dag igår: Sov hos julia men hon skulle jobba så vid 10 åkte jag in till ingesta och shoppade (så tråååkigt) det sista till Cypern. Åker på fredag, kan ni fatta?!) Sen under shoppingturen så kom jag på att jag glömt min mobil hos henne. (hon bor i kolmårds skogarna, men det var bara att åka dit och hämta den. Efter det åkte jag hem och inväntade Carro. Vid 10 drog vi till t3 och sedan fortsatta vi vidare till en jävla massa ställen med Carl, Marcus och Arvid och resten är historia.
 
Idag blir det att ligga i sängen och kolla på film. Ska ändå jobba 7 imorgon så kan vara skönt att vara hemma. Men  hoppas ni får en bra söndag. Take care!
 
 
 
 
 
 
 

23 juli

Hej snopp!
Ville bara klämma in ett inlägg och säga att jag lever! Eftersom jag inte bloggar sådääär jätte ofta så får ni titta på dessa bilder från sommarlovet om och om igen tills jag är tillbaka igen! kyss
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Parkmys


14 juli

Hej hopp!
Igår kom Carro till mig och vi drog och handlade lite godsaker och käkade. Sedan drog vi till en sjö nära mig för att ta ett kvällsdop. Väl hemma sedan så gick vi ut med zigge bara och sen blev vi rastlösa och bestämde oss för att åka till skiren, för att ta ett till kvällsdop. Det var så jävla skön kväll och vattnet var ljummet (TYP). Sedan när vi kom hem så satte vi bara på En stark resa med Ola-conny och Morgan.
 
Carro drog för ett par timmar sedan, och sedan dess har jag duschat och städat. Snart bär det av till landstället där det blir lite grill och mys. Tidig kväll idag måste det dock bli för att jag börjar 7.00 imorgon.. Kill me. Hoppas det mås bra iaf, puss och kram
 
Lite bilder på mig sisådär bara p.s bjuder på mig själv
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sommar

Hej hej hemskt mycket hej! Senaste dagarna har jag tillbringat min tid med bästa Julia! Torsdagen till fredagen fick vi låna Andreas och Emmas lägenhet. Så vi käkade gott och hade det lite mysigt. Igår åkte vi till Julia i kvarsebo och solade och hade det för bra. Senare på kvällen åkte vi hem till mig och satte oss på min altan med en cider och spela lite kort och snackade skit. Så underbart. Idag åkte Julia hem tidigt för att hon skulle jobba. Är föresten hundvakt för Emmas hund hela helgen, väldigt roligt! Så idag blir det lite promenader, solning och senare blir det att träffa Carro. Hoppas ni får en härligt helg nu när solen är äntligen framme! Kyss

 

Morgonmys


Helt slut!

Efter 4 timmars sömn, två jobb uppdelat på hela dagen och en powerwalk på 1 timma så säger Emma godnatt!


Jo tack, vi har det bra!


Jobbilijobb

Hej på er. Jobbat hela helgen så har inte haft tid med bloggen. Jobbade 12-21 ikväll och när jag kom hem blev det mat och dusch och nu ligger jag och kollar på Gustafsson tre trappor (?) imorgon blir det att åka till Eskilstuna vid halv 7 tiden för jobb. Kommer nog vara borta hela dagen och in på kvällen skulle jag gissa på, men tisdag är jag äntligen ledig! Aja nu ska jag kolla vidare här innan jag slocknar. Puss och kram på er


EN FUCKING MÅNAD KVAR

Hej hopp!
Dagen har bestått av 2 PW och lite film mys med Carro. Ikväll är jag själv och ska bara ta det lugnt. Jobbar imorgon så ganska skönt det med, men börjar bli lite rastlös.. Aja det var det jag ville kommer med! Hoppas ni får en jävligt bra kväll.
Puss emmaaa
 
Stort BW - häromdagen var det en fucking månad kvar tills jag och babe åker till Cypern i två veckor! Åhh vad skönt det ska bli allt åka ifrån allt här i Sverige och bara ha två veckor till bad, sol och party! Det kommer bli grymt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 juli

Tjena mitt bena!
Min rygg är äntligen bättre! Men som tur är så ska jag inte jobba förens fredag så lite vila till får jag. Ska jobba
hela helgen och sen på måndag ska jag till Eskilstuna. Jag ska åka själv dit med min lilla plutt men det kommer nog gå bra! Idag iaf så har jag gått en powerwalk en timma sen solat på vårat landställe med mamma. Snart ska jag hämta Carro och vi ska bara vara här hemma ikväll och laga mat o.s.v. Ska försöka få henne ut på en till powerwalk någon gång under kvällen.
Här kommer iaf lite instagram bilder från de senaste veckorna! Följ mig gärna på instagram - eemmacaarlsson, där jag uppdaterar nästan varje dag (om ni mot förmodan inte klarar er utan mig)
Ha en trevlig dag!