Ullared trip

 
Haj haj! 
Befinner mig just nu hos Olivia och har lite mys pys. Tolka det som ni vill. Men snart ska jag och Olivia sova eftersom vi ska upp vid halv 3 för att sedan ta en buss till kära Ullared, men här kommer lite snygga bilder på oss två. Ni får ha det så gött och Olivia hälsar så gott också. 
Goodbye my lovers/haters!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Guten morgen

God morgon mina solstrålar (nä varse). Sitter här i min ensamhet för att carro skulle dra till sin bajs skola. Jag börjar iaf klockan 1 idag, så jag ska inte göra ett piss denna förrmiddag. Kanske ta en tupplur, för att det vart inte mycket sömn inatt..
Aja ni får ha det så jäkla bra, och tills nästa inlägg (om det nu blir av) så får ni checka dessa ego bilderna!
Puss emmaaa
 
 
 

Bettan som Bettan

Jahopp, idag var jag ledig från min praktik så då drog jag till hageby centrum med carro. Vi käka kanon mat och gick hand i hand runt i de små affärerna. Därefter drog jag hem och sen efter ett tag kom hon tillbaka till mig. Lillen klarar sig inte utan mig! Så nu har vi precis käkat världens största portion med mat och nu väntar film och vindruvor.
Puss emmaaa
Bästa vännerna

kan inte sova..

 

Julbak!

Hejsan hejsan (om jag nu har några läsare det vill säga)
Dagen har bestått av jobb mellan 7-16 och sedan träffade jag min lilla Lovisa, som åker till London på fredag (inte avis). Kommer iaf sakna den lilla plutten! Just nu bakar jag pepparkakor och lussekatter med min moder med en enorm jul stämning av att det har fallit en del snö på våra gator och som pricken över i:et så lyssnar vi på gamla  härliga jullåtar! Men nu ska jag iaf fortsätta så ni får ha det så gött!
Puss emmaaa
 
 

Min finaste vän


Trött!

Hejhopp!
Kom precis hem från min första dag på hemtjänsten. Är helt slut verkligen, men men det är bara veckor och sen jullov. Nu väntar duschen sen dra och träffa en kompis och sedan nog övningsköra med min moder, men ni får ha ett fortsatt bra dag!
Puss emmaaa
Saknar sommaren!

Maria Wern, svart fjäril

Hej! Jag fortsätter ett tag med bloggandet för att min vän Julia kunde gör bloggen lite fin o.s.v. så då blir det mycket roligare!
Dagen började med att åka till min nya praktikplats (hemtjänst) därefter åkte hem hem och efter en stund kom min kära vän Caroline. Vi åt hamburgare och hade det riktigt trevligt! Men nu sitter jag här i min ensamhet och kollar på Maria Wern men ska snart sova för jag börjar 7.30 imorgon.
Puss emmaaa


Inget liv?

Jahopp, fick världens ryck och skapade en liten blogg antingen för att mitt liv är så jävla bra så att jag vill att alla andra där ute ska veta om det ELLER att jag inte har något liv? Jag får klura på den karamellen ett tag. Testar med att börja blogga och om det är för tråkigt så var det här kanske sista gången ni läste om mig.
Pusss emmaaa
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.