Vila i fred min vän


Awesome kväll/natt

OJOJ,
Igår hade mina vänner kokat ihop lite överraskningar till mig för att jag fyllt år!
Det började med att Lovisa kom vi 5 och då bjöd hon på muffins med fina ljus i (visar bild). Jag visste inte alls vad som väntad mig, men jag var riktigt nyfiken! Hon visade ett antal kuvert, där det var olika utmaningar. Första var: Fixa dig på 45 min samtidigt som du dricker x antal glas vin.. Herre min gud! Sedan åkte vi in till stan och där fick jag öppna ett kuvert i taget. Ett var bla. testa så många fula plagg och lägg ut en bild på outfiten och skriv "kvällens outfit". Det är bara min lilla Lovisa som kan komma på sånt här. Vi fortsatte till Fräcka fröken och tog en kall öl. Det började spåra där redan.. Sedan skulle vi gå och äta på Texas Longhorn. När vi kom in dit så satt två underbara vänner, Isabella och Caroline! Jag blev så himla rörd. Så vi satt där och käkade gott och hade det trevligt! sedan drog vi till puls och resten är historia..
Jätte fin kväll iaf, tack så himla mycket, är så glad att jag har er!
PUUUUSS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bra dag!

Hejhopp i lingonskogen!
Riktigt skön dag idag! Började 8.10 och slutade vid halv 10. Rockade ett historia prov mellan dessa tider och sedan vart det att dra hem för att alla resterande lektioner blev inställda. Riktigt härligt! Åkte hem och efter ett tag kom Andreas och vi pluggade lite och köttade på gymmet. Ville bara säga detta, ha det så jävla bra ni!


18 som sagt!

Hej hopp!
Såg att min babe hade hackat sig in på min blogg och skrivit ett inlägg, så söt!
Hade en jätte bra födelsedag! Skolan först som var himla bra faktiskt! Skrev ett idrottsprov som gick överförväntan och sen bara psykiatri som vi gjorde ett rollspel som min grupp fick A på så det var himla kul! Sedan åkte jag till carros skola och väntade på att hennes lektion skulle ta slut. Sedan gick vi till Ica och köpte lite gottit (ej godis dock). När vi kom hem blev till Irene Huss och mariekex och sedan jordgubbar och champagne och plankstek som avslutning! Väldigt gott och härligt!
Sen slocknade jag härligt på min bästa väns axel. Awesome dag! 18 år nu då och känner att livet börjar ta en ny vändning!
Puss emmaaaa


DUÄRMINLUFT

 
 
 
Gör en fuling dagen till ära och hackar mig in här på Emmas blogg. Förlåt hjärtis men kunde inte låta bli att testa
 
GRATTIS PÅ 18ÅRSDAGEN ÄLSKLING!! Går verkligen inte att beskriva hur jäkla underbar du är min vän. Utan dig skulle mitt liv vara så fruktansvärt tomt och trist som jag vet inte vad. 12 år har vi hållt ihop, år fyllda av tusentals minnen, allt från normala sådana till andra som är helt messed up. 
 
Jag älskar dig som jag älskar pepsi max
/ Din Lovisa 
 

Tooooorsdag (snart helt alltsåååå)

 
 

Ny diet?


Styling!

Hejhej!
Kom precis hem från gymmet och ska snart hoppa in i duschen. Tänkte berätta vad jag var med om idag. Var nämligen smink docka för Mathilda som skulle ha prov i håruppsättning och smink eftersom att hon går stylist. Det var riktigt härligt att bli lite ompysslad och hon var hur duktig som helst! (Trots att hon tvivlade på sig själv) hoppas det dyker upp fler tillfällen, skulle inte tacka nej till det! Men nu väntar duschen och sen partaj (programmet) så ni får ha det bäst! Puss emmaaaa


löööööööördag

tjenare!! Redan lördag fan och skola på måndag.. Men mitt lov har varit jätte bra! Var som sagt i Romme tisdag till torsdag med Viktor och våra morsor. Har inte skrattat så mycket som jag gjorde där på väldigt länge..! Det behövde jag verkligen! När jag kom hem i torsdags drog jag direkt till en polare och kolla film och hade det mysigt!
Fredagen spenderades med älskade Carro (åhhh vad jag älskar den tjejen!). Idag har jag hunnit träna och varit på Mats salong och färgat + klippt mitt hår. Skönt att bli av med det slitna! I kväll blir det lite grillning och sen har jag inget planerat alls, ganska skönt det med.
Men hoppas ni får en skit bra lördag, pusssss på er
 
 

Romme nästa!