Yeahhh


Gott nytt år!

Okej, då var vi här igen. Sista dagen på 2012. Jag får rysningar när jag tänker på att 2012 är slut och att vi ska välkommna 2013 in i våra liv. Jag får en sådan ångest alltid vid den här dagen, varför? Ingen aning. Men jag ska göra något kul av dagen och leva som om det vore den sista. Vid två kommer Lovisa hit och vi ska laga middag tillsammans, det blir plankstek (mums) och ha det trevligt sedan får vi se vad det bär av. Vi har inte planerat mycket men det är ganska skönt och jag känner att jag inte behöver vara ute och supa skallen som alla andra ungdomar gör idag.. Men något kommer vi hitta på om jag känner oss rätt. Nyårsafton är en bra dag men ändå en läskig dag. Mycket händer.. Aja, hoppas ni får en underbar kväll och simma lugnt!
Vi ses nästa år, puss emmaaa
 
 
 

Jahopp

Jahopp, haft två kanon dagar med bästis carro. Igår kom hem vid 2 och då skulle vi pluggat massa men vi fick inte mycket gjort men en uppgift blev klar iaf, haha. Sedan bar det av till Hageby där vi kollade i lite affärer och självklart tog en matbit på mc. Vi köpte även hem en hel del godsaker (yolo) till kvällen.
 
 
Surfade lite i rulltrappan
 
 
 
Idag då? Vaknade vid 11 tiden med min fina vid sidan om. Bestämde oss för att gå på bio, mammas pojkar. Tog oss in och vi kom på att vi inte käkat frukost och eftersom det är så viktigt att äta det så fick det bli en kebab till frukost/lunch. Mammas pojkar var sjukt rolig men handlingen var inte den bästa men ajja den var rolig iaf och det är huvudsaken för mig och carro! Efter filmen drog vi hem och sedan dess har jag suttit här i min ensamhet. Vet inte vad som kommer ske resten av kvällen, men det blir nog att planera lite inför imorgon. Men ni får ha det jätte bra, puss emmaaa
 
 
 
 
Blev trött efter maten..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nyårlöfte?

På måndag är det nyårsafton, det är sjukt att 2012 har gått så fort. Mitt år han haft djupa dalar men ändå höga toppar, och det är tack vare de fina människorna jag har omkring mig. Men jag tänkte på nyårslöften. Det handlar ofta om att man " ska bli en bättre människa" blalbla. Tråkigt....  Eftersom jag hade godisförbud på 4 månader och fick ett väldigt bra slutresultat så är jag jäkligt taggad för att köra igen, och så ska det bli. Jag och Sanna ska köra tillsammans. Förutom att ha förbudet så vill jag nu bygga muskler nu när de överflödiga kilona är borta. Hela kroppen ska bli starkare och jag ska känna mig stoltare än någonsin över mig själv. Vi får se om detta går men om jag brukar bestämma mig för något jag verkligen vill och har en morot i siktet så går allt. Allt går med lite vilja.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

29 december

Tjenis penis!
Hemkommen från en jäklig bra kväll hos evelina, hoppas det görs om snart igen! I väntan på att lilla caroline ska komma hit så bjuder jag på två bilder från igår (tyvärr inte bästa kvaliten men det får la duga)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I väntans stund

Tjenare!
Står och väntar på Linus och robin så tänkte skriva ett litet inlägg. Att träffa Agnes vad super kul! Fick även världens finaste julklappar av henne! Kände mig lite dum av det jag gav henne om man jämför våra men men hon blev glad iaf, och det är huvudsaken, right? Naglarna blev även väldigt bra, är nöjd! Det var det jag hade att komma med men ni får ha en fortsatt trevlig fredag!
Kram kram


28 december

Tjenare alla bloggläsare (ökat från 2 till 3 läsare)
Vaknade för cirkus 2 timmar sedan och fram till nu har jag bara myst i min säng med smullis och en påse bilar. Bra start på helgen! Vad händer idag då? Klockan 2 ska jag träffa Agnes och senare ska hennes syster Bella fixa mina naglar, roligt! Sen vid 7 blir jag hämtad av Robin och Linus, som sedan tar mig ut till EVelina där lite festligheter väntar. Har inte träffat Evelina på väldigt länge så det ska bli roligt! Men ni får ha det jäkligt bra, för att det ska jag ha!
Puss emmaaa
 
Jag och Evelina för massa år sedan <3
 
 

Home

Hejsan hejsan..
Kom hem vid 7 tiden från vingåker. Det blev direkt att hoppa in i duschen och hoppa in i min sköna onepiece som jag fått av världens finaste person. Nu ska jag sätta på en film för att tänka på lite annat så att säga,men hoppas att ni har det mycket bättre än mig så hörs vi!
Puss emmaaa
 
Saknar sommaren!
<3

Time for work!

Hej hopp!
Kom precis hem från en sak och nu skulle jag egentligen tränat med Andreas men jag och han ska dra till vingåker snart och jobba lite (inom karamellkungen). Måste passa på att samla ihop så mycket pengar som möjligt inför cypern. Men det var allt jag hade att komma med, så vi hörs senare!
Puss emmaaa
 

Guten Morgen


Bilder från julafton

 
 
 
 
 
 
 
 
 

GOD JUL


Dan före dan

Hej hopp! Skit imorgon är det julafton. Året har gått så jäkla fort, har inte gjort någon nytta detta år så 2013 får bli starten på ett bättre liv! Vad händer idag då? Snart ska jag och mamma åka till morfars minneslund och tända ett ljus och sen från 5 till ungefär 10-11 ikväll ska jag vara hundvakt till lilla Sigge (tror jag den heter) med Rikard. Det ska bli mysigt! Men ni får ha det great puss emmaaa


Jul juuuul strålande juuul


GODNATT


Här kommer jag att befinna mig hela kvällen



Jajemän

 
Förväntansfull
Maten kom..
Högg in
Första tuggan
Den var gudomlig
Carro gillade det också
Var slut på 5 min
Efterätt
och så vart det lite paj till efterättens efterätt..
 
 

22 december

In mot staden och käka kebab med carro, pusshej
 

Todays outfit

HAHA

GODKVÄLL

 
 
 
 

Trööööött

Hej hopp!
Hemma efter en heldag på stan! Fika/åt med Olivia i ca (3?) timmar, sedan blev det lite julklapps shopping. Trevligt trevligt! Just nu har jag inte så mycket på hjärtat. Är ganska trött så ska nog krypa ner i sängen och glo film eller något, sånt som märks! Resten av helgen har jag inget planerat, eller hundvakt hela söndagen typ men det är bara kul, men annars inget, vilket är ganska skönt!
Puss emmaaa
 
 
 
 
 

HALLÅ ESTLAND

Hallå Estland!
Glömde blogga igår men det har varit fullt upp. Igår var det sista dagen (har looooov nu), det bjöds på fika och jävlar vad jag åt kan jag tala om! (Inte ätit godis på fyra månader). Sedan efter skolan så gick jag med emma på stan, hon köpte en julklapp sedan käkade vi mc (GUDOMLIGT GOTT) och sedan bar det av till ica... Väl hemma så vart det att klä granen och sedan ringde min kära carro och ville att jag skulle komma till henne, så det var bara att lyfta röven och ge sig iväg. När jag kom hem till henne så såg hennes rum ut som ett helvete, så det blev att städa där i 2 timmar (jag gjorde allt) sedan blev det lite mys med chips och läsk! Självklart hade hon avslutning idag på skolan så det blev att gå upp himla tidigt idag. Nu är jag iaf hemma och ska snart dra till stan igen för carro klarar inte av att vara själv i minut. Sedan blir det att träffa Olivia ett tag och sedan träffa Lovisa Jaaaaarl. Sedan får vi se vad som sker. Men ni får ha det götttttttt
Puss emmaaa
 
 
 
 Hade kul i en leksaks affär!
 
Snabba steg till det goda!
Hittade en del..
Och lite till..
Herre min gud...
 
 
 
Bilderna visar ganska bra min dag!
 
 
 
 
 
 
 
 

20 december

Idag är mitt godisförbud slut!! Yeahhhh


Godnatt!


Ett mästerverk

 

19 december

Hej snopp!
Hemkommen från skolan. Det var en väldigt lugn dag, skrev ett prov och resten av dagen var bara att slappa. Men höjd punkten på dagen var att det serverades TOMTEGRÖTT! Himla gott måste jag medge. Jahopp, vad händer resten av dagen då? Ta ett varmt bad och ha en ta-hand-om-dig-själv-dag! Sedan blir det nog att klä julgranen (bästa med julen). Men ni får ha en fortsatt bra så kanske vi hörs senare!
Puss emmaaa
P.S. såg att mina så kallade "vänner" hade gjort några inlägg men ajja vem bryr sig egentligen?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oh en till...

Emma har inte koll på sin mobil :D


Detta är en till!

Hawaiiskorta? Ska du ha hawaiiskorta mitt i vintern? Vinter? Det var ju sommar nyss...


Detta är en bloggrape! Bara så ni vet!


De fyra musketörerna

Hej i lingonskogen (sämsta)
Kom hem för cirkus 1 timma sedan. Mådde som sagt dåligt imorse men det gav sig på förmiddagen så det var skönt! Måste säga att jag har så himla fina tjejer i skolan, som jag är med, som gör mina dagar! Vet inte hur jag skulle klara av det annars, dom gör än alltid på bra humör! Vi är de fyra musketörerna haha.
Nu ska jag iaf försöka plugga lite till provet imorgon (även fast det tar emot). Det är det sista vi gör och sen är det loooooov! Så jäkla skönt, men ni får ha det så bra så länge
Puss emmaaa
 
 
 
 
 
 
 
Förstår inte hur hon alltid får så konstiga minner <3
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 

18 december

Hejsan hejsan! Är på väg till bajs skolan nu och jag mår så jävla dåligt.. Illamående och det känns som mitt huvud ska sprängas. Vet inte varför jag inte lyssnade på modern min att stanna hemma men måste till skolan för att lämna lite viktiga papper och så, men vi får se om jag tar mig hem efter det. Hoppas ni (2 läsare typ) mår bättre än mig! Puss emmaaa


17 december

Tjaaaa
Första dagen i skolan efter praktiken. Måste säga att det var riktigt roligt att komma tillbaka och träffa alla igen! Men själva lektionerna sög. Just nu sitter jag och försöker plugga till ett prov vi har på onrsdag men tankarna flyger väg åt alla möjliga håll så ska nog ge upp och sätta på en film eller något liknande, så tar vi plugget imorgon, det får fasiken gå. Här kommer lite bilder från dagen, det får duga (tjejen kommer döda mig).
Puss emmaaa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tredje advent!

Tjenixen!
Kom hem från stan för ca 2 timmar sen och där köptes alla julklapparna, skönt att det är klart! och sedan städade jag min mammas killes hårsalong. Nu är jag helt slut och ska krypa ner i sängen och somna till smekmånaden som går på fyran. Imorgon börjar vi i skolan igen efter 6 veckors praktik. Det ska bli roligt att träffa alla igen men ser inte driekt fram emot själva plugget, men det är bara 4 dagar och sen är det jullov, skööönt! Men ni får ha det gött, puss emmaaa
Ps. kom på att det är tredje advent nu.
 

16 december

Hej hopp! Sitter här och käkar lussekatter, det var det jag vill säga, tack o hej!


<3

 
 
 
 
 
 
 

14 december

Hej hopp! Idag har jag haft fullt upp, inte en lugn stund. Jobbade från 7 - 2, sedan vid  3 kom min fina vän Lovisa (saknad henne maaaaassor). Vi kolla över vår bästis resa till Cypern nästa sommar, och  vi är 99 % säkra på vilket hotell osv det blir, åhh vill åka iväg nu!!! Sedan gick vi en promenad och nyss gjorde vi klart vårt fina pepparkakshus. Men nu ska jag försöka sova för att jag ska gå upp tidigt och jobba imorgon men slutar vid 12 så det är skönt plus att det är sista dagen där så sen slipper jag det (skönt).
Men vi hörs imorgon (kanske) puss emmaaa
 
 
 
 

Bästa kvällen på länge

Åhhh hej! Klm precis hem från den bästa kvällen ever på jäkligt länge var det idag! Kom till Gittan (farmor) vid 3 tiden med Carro. Vi bakade pepparkakor samtidigt som vi lyssnade på ljuva jullåtar, gick luciatåg för Gittan och käkade 10-tal pannkakor var! Himla mysig och rolig kväll måste jag säga :) Snart ska jag krypa ner i min härliga säng och sätta på en film, kanske mysteriet på Greveholm från 96 (?), så ni får ha de bra puss emmaaa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 

Glad Lucia

Idag är det den 13e decemer vilket betyder LUCIA! Jag älskar lucia, det är så fint! Jag var uppe vid 7 imorse (ledig idag) för att kolla på uppsalas fina luciatåg på tv med mamma. Snart så kommer carro hit och vi ska sen åka till hennes farmor och baka som sagt, mysigt. Men ni får ha en fortsatt bra dag! Haj då!

Rubriken är svårast..

Hej snipp snopp! Hemkommen från jobbet och känner att jag har en hel del energi kvar som måste ut, så det får nog bli en PW i vårt varma land. Sedan väntar plugg plugg plugg.. Imorgon är jag ledig så då blir det lite plugg och ärenden på stan och sedan ska jag till carolines farmor (min också). Där ska vi baka pepparkakor, lussekatter och lyssna på härligt julmusik! Det ska bli så himla kul! Men ni får ha det bäst, puss emmaaaa
Bild på min efterblivna vän

Död

Hej hopp! Hemkommen från jobbet! Helt död så nu ska jag lägga mig i ett varmt bad för att jag inte har känsel i mina fingrar och tår. Så jag ska ligga där i ett par timmar och läsa världens bästa teckare! Men ni får ha det bäst puss emmaaa


Pepparkakshus

Hej svejs! Vaknade vid 6 tiden (börjar 1) idag av att min kanin gnällde om mat så det var bara att ta sig upp och göra henne nöjd. Börjar som sagt klockan 1 och jobbar till 9, så jag kommer vara skapligt trött när jag kommer hem ikväll. Aja nu ska jag iaf se julkalendern och sedan väntar tillverkning av pepparkakshus. Hade inget mer att komma med så ni får ha det så bra för det ska jag ha Puss emmaaa

I think I´m gay


8 december

hej, angående förra inlägget så är det på detta vis att jag har haft godis/läsk/snabbmat förbud sedan 20 augusti och det är slut den 20 december, alltså inte alls lång tid kvar. Jag är jäkligt stolt över mig själv att jag har fixat det så bra som jag gjort, bra jobbat emma! Aja till något annat nu, kom nyss hem från Hageby där Evelina stod och sålde lite saker inom skolan, så det var riktigt kul att träffa henne igen! Nu väntar mat och senare kommer en vän, så får se vad som sker då, sånt som märks! Men ni får ha en fortsatt trevlig helg! Puss emmaaa

Saknar det goda i livet...


Bajs dag

Hej hej! Idag skulle jag jobbat 7 - 16 men vid 12 tiden började mitt huvud komma ifatt mig och jag fick ett migrän anfall.. KUL! Så vaknade nyss av två timmars sömn och nu är den helt borta, eller jag har bara lite ont i huvudet men det finns dom som har det värre. Resten av dagen bli det väl att ligga i sängen och glo film eller något liknande, så ni får ha det bra! Puss emmaaa

To school

Hej hopp i lingonskogen! Ska snart in til stanl för att göra lite ärenden och sedan väntar två nationella prov i engelska, så himla roligt sk det bli! Sen ska jag kanske jobba från 5 - 9 om ja orkar och kan ta mig till jobbet, för att just nu är det snöstorm och alla bussar är sena osv... Så vi får se hur det blir! Men ni får ha det så bra Puss emmaaa

....


Snö, snö och åter snö

Hejsan Hejsan! Bloggade inget igår men det hände ändå inget roligt, bara lite träning och plugg.. Kom nyss hem från praktiken och är helt slut. Det har snöat hela jäkla dagen och så har man varit ute hela dagen så det kunde inte blivit bättre! (se ironin). Jag hade inget mer att berätta just nu förutom att ett svenska arbete på mig som måste göras så ni får ha det för bra! Puss emmaaa P.s Ta inte min blogg seriös

Första advent

Hejhopp! Äntligen är det första advent och julen närmar sig med storm steg. Ullared igår vart riktigt lyckad och jag fick även med mig hem ett och annat. Vad som fyllde upp mina påsar får ni inte veta för jag orkar inte ta kort på allt jag köpt (även fast alla boggare brukar göra det), men jag är inte en vanlig bloggare. Det finns liksom viktigare saker att gör här i livet. Vad händer idag då? Julstädning står på schemat och sedan fika med en vän, mysigt! Men ni får ha det så bra idag, så hörs vi sen! Puss emmaaa
Bild från 04.00 igår