Två viktiga personer i mitt liv


26/3

Hej hopp!
Har precis tränat klart! Det fick bli 40 min löpning ute i det kalla friska vädret och därefter ett tufft magpass! Det kommer kännas jäkligt skönt i magen imorgon.. + att jag har träningsvärk från igår när jag körde lite biceps övningar. Men det är bara härligt!
Nu blir det russin och Svensson Svensson
Puss Emmaaaa


Äntligen helg!


Måndag hela veckan


Tandläkaren

Ska laga ett hål hos tandläkaren nu, ses på andra sidan..


Min dag

Hej! Kom precis hem från lite ärenden i stan och riskettan på körskolan. Idag/kväll ska jag befinna mig på samma fläck som bilden visar. Ska kanske gå upp och gotta mig med något gott o äta, kanske våfflor? Vi får se! Annars kommer jag ligga här hela kvällen och se på film. Hoppas ni får en fortsatt bra fredag så hörs vi när vi hörs! Puss emmaaaa


Inte helt bra

Vet inte vad det är med mig, det går skit i skolan och träningen ska vi inte tala om. Jag brukar inte vara den som är ledsen och sur (?). Jag brukar hålla mig till leendet men ibland går det inte ens för den bäste. Har en anledning till att det inte är på topp just nu men blir så ledsen när sånt drabbar allt annat i livet. DOCK kan jag se lite positiva saker i livet och det är främst ett få tal personer i min närhet som stötar mig och hjälper mig. Caroline är en person av dessa. Det som jag och Carro går igenom är väldigt jobbigt, och jag tror ingen riktigt kan förstå situationen utan att själv ha befunnit sig i det. Vill ibland försvinna för jag inte orkar mer men då tänker jag på dessa få personerna som ger mig hopp och glädje i livet. Allting kommer att ordna sig. 
 
 
 
 

Nu tar jag helg!


Mätta och belåtna


Dags för en löptur!

Upp vid 6 för att säga hejdå till mamma och Mats som ska till Idre en vecka. Kunde inte somna om så jag gick upp och nu har jag hunnit städa lite, käkat frukost och packat till pappa och klockan är vara 8? Shit börjar likna min mamma. Nu blir det också en löptur, men hoppas ni får en jätte bra lördag. Puss emmaaaaa


TEORI BAJS


Juste jag har en blogg jävel!

Hej hopp! Det var inte igår. Känner att jag inte riktigt har tid med en blogg just nu. Mitt liv kretsar runt skola, vänner, körkort och träning. Har knappt tid att går på toaletten liksom. Men ska försöka klämma in ett inlägg ibland för att det visade sig att det var några som trots allt följer min blogg. Trevligt trevligt! Men ni får ha det bäst! Det ska jag försöka ha trots allt mitt liv har lite motgångar just nu. Puss och kram!


Ful jävel