29/9

Tjena tjena. Läget med er ? Med mig är det bra förutom att jag har ångest för skolan imorgon men vem har inte det? Igår blev det jobb 7-14 i Linköping. En stad jag inte tidigare jobbat i. För er som inte vet så jobbar jag extra inom karamellkungen och då åker man runt till olika städer till deras butiker. Har tidigare varit i Söderköping, Katrineholm, Eskilstuna, Jönköping, Vingåker och några till! Men aldrig i Linköping och jobbat så det var nervöst! Speciellt när man åker själv och ska hitta dit och allting men det gick bra till slut efter jag gått vilse några gånger osv. När jag kom hem så somnade jag två timmar. Åkte och köpte mat och godis till mig själv och kollade på film. Vid 11 hämtade jag mamma och några inne i stan och när jag kom hem så slocknade jag. Seg lördag men ändå ganska skön. Idag blir det lite plugg och städning. Hoppas ni får har roligare söndag än mig! Ha det bäst, hejsvejs!
Bild från förra årets halloween

26/9

Hej hopp! slutade vid 2, umgicks lite med Emma J och Julia. Emma åkte hem och jag och Julia satte hos och åt inne i stan. Sedan drog jag hem för att hon skulle träffa en kompis. Nu blir det lite plugg och sen vet jag inte! Kanske sätter på någon film? Vi får se!
 
Ge mig vinter tack.
 
 
 
 

22/9

Söndag.. bara fylld med ångest. Jag vill bara krypa ner under täcket och strunta i allt men men, det är mindre än ett år kvar av skolan och sen tar jag fucking studenten. Igår blev det som sagt plugg men det gick inget vidare så åkte till Emil istället och kolla film hela kvällen m.m. Idag står det städning på schemat och sen vet jag icke. Kanske åka och kolla på fotboll hos Andreas. Men vi får se vad som sker. Ha det kanonbra!
 
 

JAG LEVER

Hej hopp gummisnopp! Läget med er? Med mig är det rätt så jävla okej. Inte bloggat på ett tag och det beror tyvärr på att jag har viktigare saker för mig och jag har ingen inspiration heller. Vad fan ska man skriva om liksom? "Hej idag åt jag en banan, ha det bra". Nae fan, men ska försöka  (LÄS FÖRSÖKA) uppdatera ibland. Vad har hänt sedan jag kom hem från Aiya napa då? Som jag förövrigt saknar väldigt mycket. Skolan har dragit igång och det suger verkligen och har även varit sjuk i ca en månad så har inte kunnat träna heller, vilket suger också riktigt hårt. Hösten är påväg och det gör mig glad för att då närmar vi oss vintern som är den bästa årstiden. Umgås med väldigt fina människor gör jag också, ja det var väl allt. Idag blir det plugg och sen får vi se vad kvällen erbjuder. Ni får ha en fortsatt trevlig helg, pusshejhej!
 
Bilder från de senaste veckorna
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilder från Cypern!