Sönderstressad..

Tjenar! Igår efter skolan drog jag och gymmade två timmar sen åkte jag hem till lilla Lovisa,. Vi käkade mängder med mat (kräktes nästan), gick kvällspromenad till bellis och hade det allmänt mysigt kan man säga! Nu väntar massa plugg men sedan får jag koppla av med lite vattengympa, skönt!. Är så jävla stressad. Jag vet inte hur jag ska få ihop allting med skolan, körskolan och vänner! Tuff vår har jag framför mig! Men om man bara tar en dag i taget så går det bra va? Aja du ropar engelska och allt vad det är på mig så ni får ha det göött!
Puss emmaaa  
 
Vi såg ut som två stora björnar typ... Skämdes ihjäl..

Matkoma


Vakthund?


Zumba

Hej hopp! Körde precis ett Zumba pass, bra att variera träningen som sagt. Nu blir det duschen och sen plugga lite körkortsteori eller kanske engelska, hmm vi får se vad det blir! Ha de bra!


Trevligt tisdag!


Lite sent ut jaaa

Här kommer bilder från tjejkvällen i fredags med bella, lovisa, cecilia, ange och ida! Det var så grymt kul så jag hoppas verkligen dt görs om snart igen!!
 
Outfit!
Lovisaaaaaa
Finaste bella!
Jag, cissi och ange!
Lovisa och Cissi!
Gullet cissi
Jag och bella
 
 
 
 

Plugg för hela slanten!


28 januari

Måndag igen då vilket innebär skola vilket suger, och sen har jag världens träningsvärk! Kom knappt upp ur sängen men man känner att man lever iaf vilket är rätt så skönt! Hoppas ni får en väldigt bra dag, puss emmaaa


Hjärt- och lungräddning!


Dags för körkort!

Hejhopp! Precis bokat in mina teorilektioner, riskettan och mina första 3 körlektioner! Nu ska jag fasiken ta körkort strax efter jag fyller 18 den 15 april! Åhh vad taggad jag är! Sitter nu och pluggar teori och ska försöka plugga så mycket jag kan här hemma! Ska plugga ett tag till och sedan blir det vattengympa kl. 6. Men ni får ha det jätte bra så hörs vi, puss emmaaa


Cypern i Augusti

Yess, nu är det bokat och klart! Den 2e Augusti drar jag och Lovisa till Cypern i två fucking veckor! Det ska bli så underbart skönt att bara dra och inte tänka på något, bara köra vårt race! Längtar så himla mycket!


Bettan som Bettan


Bilder från Romme!

 
 
 
 
 
 
 
 

GODMORGON SVERIGE!

Hej hallå, måndag igen då, det brukar kännas tugnt men inte idag! Ser inte fram emot skolan dock så lite konstigt är det allt men träningen efter är jag riktigt taggad men nu ska jag dra mig till bussen så ni får ha en bra dag
puss emmaaaa
 

Good Night

Nu ska jag sova så jag bjuder här på några bilder från den härliga längdskidåkningen tidigare idag!
 
 
 
 

Surprise!!!

Titta vad man hittar på sängen när man kommer hem från längdskidåkningen! Finaste pulekors! <3


Längdskidor dags!


20 Januari

Vaknade pigg och glad vid 8, så nu ska jag dra mig till gymmet för att svettas lite puss emmaaaa
 

Rock 'n' Roll

Jahopp, efter jag skrivit det förra inlägget började jag förbereda för att kypa ner mig i min säng med lite popcorn och mjölk. MEN lilla carro ringer och säger att jag ska komma till någon rock konsert på kulturhuset så det var bara att lägga på lite smink och göra några slarviga lockar och ta sig dit. Jag har aldrig klarat av rock men det var faktiskt ett band som var helt ok men resten ... nja sög fan. Men det var rolig att träffa carro och några av hennes vänner! Kom precis hem och nu ska jag äntligen krypa ner i sängen med mina kalla popcorn.
Puss emmaaa
 
 
 
 
 
 
 

Tjejkväll

He hoppj i lingonskogen!
Dagen/Kvällen igår vart verkligen lyckad. Vi gymade på friskis, storhandlade på Willys, käkade tacos i stora mängder, kollade på film och hade det allmänt mysigt! Idag åkte vi hem vid 11  och sedan jag kom hem har jag tränat och ... inget mer. Fick världens huvudvärk så har inte orkat göra något mer. Men vid 6 så lyckades jag sätta på vattnet till vårt badkar så jag la mig där 1 timma och kopplade av en aning! Sköööönt.
Vad som händer nu vet jag icke, eller nu hörde jag att kricka kom hem så det blir kanske någon film med honom eller något liknade men ni får ha en fortsatt trevlig lördag!
Puss emmaaa
 
Emma hade ett litet marsvin, Molly, som jag blev helt fast vid! Så SÖÖÖT

Bästaste vännen!


Äntligen fredag!

Oh äntligen fredag och helg om ett par timmar! Men snart är det måndag igen, nej fan man ska vara positiv! Hoppas ni får en bra helg puss på er!


Vattengympa!

Hej hopp! Hemkommen från mitt första vattengympapass nyss med mamma och fyfan vad kul det var! Man kände verkligen att det tog på kroppen men sjukt kul ändå så man nästan glömde bor smärtan! Så nu blir det vattengympan varje torsdag framöver. Det är bra att kombinera sin träning och inte bara köra gym även fast det också är grymt kul! Men nu ska jag plugga (ovanligt) så ni får ha en fortsatt bra kväll puusss

 


TJEEEENARE

Tjaaa, sitter här och pluggar på svenskan som ska vara inne imorgon, toppen kul! Det har gått en vecka sedan vi började efter lovet och jag är så jääävla trött på skiten. Sorry för ordspråket, men jag är jävligt less på´t. Längtar till fredag då det är helg och jag ska till träna som ett djur och sedan blir det att åka till Emma med Agnes och Sanna så det ska bli roligt! Se bra filmer, käka tacos och massa tjejsnack till sent på natten. Det blir skoj! Men nu måste jag fortsätta att plugga och göra klart detta så ni får ha det bäst
Puss emmaaa
 

Skolan kan ju ta och slicka sig i rööven!


Bajs träning

Hej! På väg hem från gymmet nu så jag tänkte att jag lika gärna kunde skriva några rader här! Skolan går piss, detsamma gjorde träningen idag. Blir så arg att jag inte kan göra klart träningspasset! Men ajja får ta nya tag imorgon! Men ni för ha det bäst puuuuss


GODNATT


Ett bloggfan..


Min träning

Jag kör stenhårt på min träning nu och kosten försöker jag vara så noga jag kan med. Denna vecka har jag tränat: mån,tis,ons,tors:vilodag,fre,lör,sön. Det är så här jag ska träna fram till 1 juni. Jag kommer ha en vilodag på söndagar men idag vaknade jag tidigt och kände mig taggad för att göra lite rygg och armar, så då fick det bli det. Snart blir det även en PW med muther. FAN vad jag är taggad för detta!
 
 
 

Trevlig fucking helg!


Trött..

Hej hej!
Efter första dagen i skolan efter lovet och ett träningspass på ca 2 timmar så säger Emma godnatt nu..


8 januari

Jahopp, då var det tisdag idag och skolan börjar imorgon igen.. Helvetet börjar rent ut sagt. Aja idag vart det cia 2 timmar träning med kricka och sen vart det att fika med lilla caroline. Jag orkar verkligen inte skriva något mer just nu för att jag är så himla trött men ni får ha det bäst!
Puss emmaaa
 

Härlig dag!

Hej hopp!
Träffade Mathilda och Olivia tidigare på en fika, röligt! och sen så vart det ett träningspass med Olivia. Väl hemma vart det att käka och sen ge sig ut och köra lite. Nu blir det att kolla filmen som går på 3an och sen lite film maraton med kricki!
Puss Emmaaa


Min sista dag som människa..


6 januari

Idag är ingen bra dag, mår illa och ont i huvudet så idag blir det att ligga i sängen hela dagen och ha harry potter maraton. Hoppas ni har det bra så hör vi!
Puss emmaaa
 
BIld från nyår!

Julklappen från världens finaste!


5 januari

 
Hej hopp! Som sagt så kom min lilla älskning till mig igår kväll. Trodde att vi skulle ta det lugnt och kolla film bara men tjejen var hungrig så det var bara att lyfta på arslet och ta bussen till Mcdonalds (kl. 00.00) Vi kom hem vid halv två och då vart det att somna till Irene Huss.
Idag kom Agnes och Sanna hit för att göra klart vårt svenska arbete. Det gick ganska bra men vi har lite kvar, men det får vi ta i skolan på något sätt. Men nu ska jag fortsätta se på Harry Potter som går på tv så ni får ha det bäst puss emmaaa
p.s. fick världens finaste julklapp av älskling, åhhh tack tack tack älskar dig 7 miljoner runt jorden och tillbaka!
 
 
 
 
 
Trött som alltid efter maten...
 
 
 
 
 
 
 

Tråååååkig fredag

Tjaaaaaabba, ligger här i min ensamhet och kollar på Irene huss. Tråkig kväll men en fågel viskade i mitt öra att min lilla gulleplutt ska sova här inatt så det blir röligt!


4 januari

Hej hej hemskt mycket hej!
Fredag idag då. Har inte hänt mycket idag. Andreas kom hit ett tag förut och vi gick en sväng med Sigge och sen spelade vi lite Wii. Eftersom Andreas har blivit ett litet tränings freak så lärde han mig ett och annat om hur man bygger upp muskler o.s.v. Så nu är jag riktigt taggad! På måndag ska jag köra gärnet till 1 juni.
Resten av kvällen händer det inte så mycket, lite film och mys med mig själv (ge mig pojkvän tack.) Men ni får ha det bäst puss emmaaa
 
 
 
 

2 januari

Haj haj! Hur mår ni? Jag komme bajs, ett har jävla spräng huvudvärk bläää.. Men ajja folk dör i den här stunden så man ska inte klaga. Igår sov jag hos älsklingen, vi käkade kebab (standard) lekte ute i snön och myste till Irene Huss. Idag skulle jag träffat Agnes och Sanna för att arbeta med vårt grupparbete men självklart var bussen en och en halv timme sen (därav det tidigare inlägget). Väl framme så arbetade vi i 3 timmar och det gick skit bra, men B** datorn la av så allting försvann så vi ska göra ett nytt försök här på lördag! Efter att fått ut lite ilska gick vi och käkade på mc istället, allt blir så mycket av lite mat. När jag kom hem övningskörde jag och mamma ett tag och sedan jag kom hem (kl 6) har jag bara kollat film och det ska jag fortsätta med nu så ni får ha det bäääääst
Puss emmaaa
 
 
 
 
 
Me right now ...
 
 
 
 
 

Bög vinter

Har väntat i mer än 1 timma på bussen, tror jag fryser ihjäl nu, hejdå..


..


2 januari

Tjenis penis! Ville bara önskar er alla en bra dag för att det ska jag ha, hej svejs!


En till bild från igår


Mitt Nyår

Hej 2013.
Gårdagen blev ganska lyckad trots allt. Lovisa och jag åt en romantisk middag och hade det trevligt. Efter lite kyssar och skålande på 12 slaget så drog vi till vilbergen där Julia befann sig med några vänner på en fest. Men när vi kom dit så skulle dom dra så vi fick festa själva med ett par random killar. Men de var riktigt schysta så det var inga problem. Vi kom hem vid 6 imorse så då vart det raka spåret till sängen. Hoppas ni hade en bra kväll!
Puss emmaaa